Kl: 11:00

Trodde knappt det var sant när jag slog upp mina bruna i morse… Klockan visade 11… hade JAG sovit till 11?? Kan ju inte stämma…. måste vara fel på klockan… rusa upp och titta på micron i köket… Jojomensan 11:02 visade den.

 

 

Tror inte det har hänt sen jag var typ 16 år 🙂 Vaknar ju alltid senast halv nio -nio om jag inte ställer en klocka, oavsett när jag gått och lagt mig eller varit ute kvällen innan. Och vaknar jag inte själv så har jag en katt som väcker mig för han ska minsann ha mat. Sune låg så lugnt och snällt och skedade med mig i morse därav kunde jag inte tro det.

Antagligen behövde min kropp vila men jag blev så sjukt stressad… hela dagen är ju borta! Min morgonpromenad?? vad hände??

Nu sitter jag i soffan med morgonkaffe??? hur sjukt?? klockan är snart 12 och jag har ff morgonkaffet i handen och försöker lugna ner mig själv! Antagligen behövde min kropp sova, jag försöker tänka så iaf. Och apropå min kropp…. OMG…. jag har världens träningsvärk i rumpa och lår (mest baksida lår) så jag undrar hur det ska gå med 3,40 tim Pole i dag!

Många har frågat varför jag kör så länge och så här är det…. tisdag är den dagen jag själv tränar i min nivå 5+ grupp. Vår lektion håller på i 1tim och 20 min, direkt efter instruerar jag i en nivå 1 och en nivå 2, dessa klasser är 1 tim och 10 min vardera… Så tisdagar är jag hemma mellan 22-22:30! Jag är galet trött i kroppen då men den känslan är underbar! 🙂

 

Känns skönt att vara igång med träning och mat… jaja… det har bara gått en dag jag vet… men jag känner mig motiverad 🙂 I går såg min dag ut så här:

Frukost: Bananpannkakor med färsk kiwi och jordgubbar, latte

Mellis: 1 näve osaltade nötter

Lunch: Lasagne med en sallad

Mellis: 1 banan

Träning: Styrketränade rumpa och lår… (vilka övningar ser ni Yaz inlägg innan)

Middag: Grillad lax i ung med babyspenat och avokadosallad, rostade pinjenötter (man bara bränner på dom i en stekpanna utan smör tills de är gyllenbruna, de får fram en riktigt god smak då)

Nu måste jag sätta igång med dagen,

På återseende,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *