Waaaam, baaaam thank you mam!

Loooord, jag är fasiken bakis :/ vad hände i går??

Körde mina klasser, hem snabbt för dusch och fix innan jag skulle vara hos Fam Osmans, Lina, Jia-Hwa och lilla Elvira var oxå inbjudna 🙂 Vi bjöds på Champagne med ost vilket var galet gott…

Trotts att det var typ 10 minusgrader så gick Amad ut och drog fram gillen, 2 kg kött från köttbaren hade inhandlats… asså… på riktigt?? HUR gott var det inte..

Resultatet visas upp och Amad ser nöjd ut 🙂

Jia-Hwa ser inte heller ut att misstycka :p


Mycket skratt som vanligt i detta sällskap, mycket vin och suuuuper god mat. Till köttet serverades vårprimörer som det så fint heter 😉 Bea och chili bea...

Nayomi var som vanligt i sitt esse och skulle spexa och showa, hon charmar alla.. denna kväll var hon min bordsdam och hon och jag hade såååå kul.. hon mata mig med godis, vi hade disco hon och jag i vardagsrummet med popcorn, vi lekte med hennes spel (några grodor som skulle äta en kula)
Här visar hon att mat kan man göra mer saker med än att äta 🙂

Mätta och nöjda efter både osten och den goda varmrätten så kläcker Amad ut, vill ni ha kaffe innan efterrätten eller till???? WHAT??? EFTERRÄTT??? Hade jag vetat de hade jag inte ätit den sista biten 😉
Och självklart var det en efterrätt i mästerkockens stajl 🙂 Lakritscheescake men passionsgele… helt ärligt svarade det lakritspuck…. as god… tror det ligger i topp 3 av de godaste jag NÅGONSIN ätit 🙂 Den måste jag prova någon gång…


2 champagne, 1 flaska rött och en 2 liters vitt vin senare och vi alla var i koma… jag joina Nayomi en stund i sängen, myste lite innan vi tog sällskap hem.

Fortfarande mätt nu och sååååå trevligt. Finns inget trevligare än att umgås ett gäng vänner hemma och äta massa god mat, så trött på utgångar, efterfester osv…. Vänta… börjar jag bli vuxen?? Tack familjen Osman för en super trevlig kväll, det måste vi snart göra om 🙂 Tack Lina och Jia-Hwa för sällskapet hem och trevlig kväll i går..

I dag ska jag möta upp Marika, Jenny och Sara på Scandic Malmen för lite lunch och vin???? eeehhhhh, jag tror jag hoppar vinet i dag :/ Sen ska vi på musikalen Jesus Christ Superstar… ska verkligen bli så kul, Ola Salo spelar huvudroll och den har fått grym kritik. Återkommer i kväll vad jag tyckte…

Önskar er en fin Söndag 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *