Ska jag… ska jag inte… ska jag….

Blir helt knasig i huvudet… ska jag eller ska jag inte… Jag är så galet sugen på att åka ner till Spanien veckan efter påsk. Påskveckan är svin dyr men veckan efter så är det helt humana priser… Ska jag åka onsdag- måndag eller en hel vecka? Åker jag en vecka måste jag bara kolla så någon kan ta mina klasser…

Egentligen borde jag ju passa på när jag kan och är ledig… gaaahhhh… känns som lyxproblem 🙂

 

 

Mamma och Pappa är inte där men jag har ju egen nyckel så kan ju sticka ner själv, har ju alla koder och nummer för att hämta ut bilen på långtidsparkeringen. Ska jag ta men en kompis (om någon får ledigt med så kort varsel) eller ska jag bara åka ner själv, andas och hämta energi…. meditera och landa i mig själv… Många tankar i lilla mig just nu…

Tror iofs det gör mig gott att åka… kanske ons- mån räcker… då behöver jag ingen vikarie till klasserna… och är jag själv så räcker nog det… 

Ja ni ser… jag är verkligen en våg (stjärntecken) som inte kan bestämma mig vilket håll jag ska gå eller luta mot. Balans är ingrediensen till det mesta…

Puss,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *