Lättare sagt än gjort!!!

Jag fattar inte hur man ”varvar ner” och bara ”mediterar”??? Kan inte ens läsa 3 rader från en bok utan att gå igenom min to-do lista i huvet, sen minns jag inte vad jag läst, och börjar om….Blir ju fan tokig på att försöka andas och slappna av, det är helt omöjligt! Hur gör man, hur gör ni läsare?
*******Tips, råd, mottages gärna!!! *******

Jag har ikväll inte gjort så mkt som jag brukar. Låtit massa grejer vara kvar bara för att komma ifrån min ”fixar hets”. Kom så långt att jag släckte ner allt, lät disken stå och har massa i mitt huvud som jag egentligen vill göra, som att vika kläderna jag precis la på stolen, jag tvingade mig själv att stoppa fixandetcdär och nu. Sen kröp jag ner till min prinsessa och lyssnade på relax music…så fort hon somnade så var jag uppe igen. Suck. Är ju egentligen jätte trött, helt slut faktiskt, men jag har myror i benen och det kryper i kroppen. Grrrrr….relax in my a**!

Jag kanske ska börja yoga? Kanske är det ett steg närmare lugnet jag behöver? Värt ett försök…ska se vad det ger mig. Men jag tar gärna emot lite tips om ni har.

Nu blir det ett glas Mozart och jag ska försöka sova sen. Fredag imorgon, kanske dax att lägga i bromsen och inte göra ett skit efter jobbet? Köpa hem pizza och sitta framför tvn? Stänga mobilen och låsa in datorn. Bara vara. Ingen tv? Bara umgås? Spela spel. Ok jag överdriver nu haha!

Ha en fin fredag alla läsare 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *