Då vet man det!

Som de flesta jag känner vet att jag haft huvudvärk ett tag och tuggat tabletter. Efter en rejäl hälsoundersökning som inte fann några fel i organen så fick jag remiss till Huvudvärkskliniken. Jag var där idag och måste säga att de verkligen hittar felet på mig! Efter en timme har de kommit fram till att de sitter i djupet och inte på skallen. Det handlar om betydligt innerliga saker som gör att jag går runt och spänner mig 24/7 och efter tag så pallar inte kroppen att ta hand om spänningarna och ilskan och ger utslag i andra saker som ex huvudvärk som leder till att jag kanske börjar lyssna på min kropp. 

Det var en timmes intressant sanning som kom fram. Har inte sett mig utifrån och in på det sättet som hon fick mig att se mig själv. Galet rätt hade hon på massa grejer som bara jag vet. Hmmm…Lite som att gå i terapi tror jag, eller prata med en psykolog, ja hon var ju en men vi pratade inte om mig mer än att jag har issues. Kontrollbehov, ångest, rastlöshet, ilska och saknar tillit till andra. Haha, tack för den positiva feedbacken sa jag, men hon menar på att jag inte är sämst eller att jag underpresterar i min vardag utan mer att jag överpresterar i allt jag gör (förutom träning kanske hihi) eftersom alla dessa ”problem” jag har skjuter jag undan genom att ge gärnet på jobbet, hemma och alla de stunder som jag har där jag egentligen borde slappna av så gör jag saker istället för att bara vara. Intressant va?

Hemläxan jag fick var att börja prata med mig själv mer, fråga hur jag mår, vart de gör ont, vad gör mig glad, arg, sur, lycklig etc…Tänka på mina muskler medans jag jobbar, sitter hemma eller tränar så att jag inte går på helspänn. Gå ner i varv, andas….och hundra saker till.  Lättare sagt än gjort!

Men det var väldigt intressant och givande. kanske går dit igen. Så om jag pratar med mig själv så vet ni varför, hehe 😉

Känner att efter helgens resa till Sälen har allt bara gått i ultra snabb fart. Igår hade jag styrelsemöte, tvättade och lagade mat. I måndags var det katastrofalt då jag var så trött efter helgen och bussresan. Ikväll blir det full fart på afterwork/firandet och jag ska hämta Nayomi då hon ska haka på 🙂 Imorgon ska jag kanske ”ta det lugnt” med Nayomi. Fredag middag, lördag middag, söndag kalas, eller var det fika? minns inte…men livet blir oftast vad man gör det till oavsett ekonomiska förutsättningar, jag pratar om hur man tar motgångar och utmaningar i vardagen och hur man vill se på sin omgivning. 

Trevlig lill-lördag på er!

Kram

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *