Vinterviken!

Vaknade med tuppen även i dag och insåg att jag bara MÅSTE köpa balkongmöbler nu… det är lä mot väggen och jätte skönt att sitta där på morgonen och ta en kaffe 🙂 Vilka har börjat sälja utemöbler?? någon som vet??

Jessica kom förbi vid tio och åt frukost sen tog vi en repa runt vinterviken, ville känna hur min höft kändes och faktiskt känns det bra. I vissa lägen känner jag av det men tror att det kommer vara borta tills i morgon då jag har Pole i 3,45 timmar 🙂

Hitta en fin bild på vinterviken på nätet:

 

Efter tog vi en runda i Liljeholmstorget och sen åt vi lunch där. Mysigt att träffa Jessica då det var ett tag sen, hon är nog den knasigaste vännen jag har, på ett gott sätt… hennes historier kan få vem som helst att rodna! 🙂 Tack för i dag hjärtat <3

Eftermiddagen har jag tillbringat på soffan då det helt från ingenstans blev snöstorm, tur vi hann hem från vår promenad 🙂 Jag har kollat lite nya jobb… sen har jag läst… läser massor just nu, plöjer nog en 3 böcker i veckan. Nu läser jag hundraåringen, den är bra, roligt skriven så jag ligger och småskrattar lite för mig själv 🙂

Just nu har jag släckt hela lägenheten och bara tänt massa ljus…. väntar in top model på tv. Har haft hemma spa med skrub och peeling, en calming mask och syrabehandling 🙂 Efteråt satte jag på mig en ansiktskräm som är som ett vaselin typ så det ser ut som jag har ett smörpaket i fejjan. Men den ska ligga på hela natten och i morgon har det gått in i hyn….

Hört att det ska snöa nu några dagar… hoppas INTE….

Ha en fin kväll,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *