Fritt fall!

I dag har jag varit i studion mestadels. Vi har fotograferats, först alla instruktörer och sen även lite elever 🙂

Idag ramlade jag ner från stången, första gången någonsin jag tappar greppet… Kunde gått riiiiiiktigt illa då jag var upp och ner, dvs med huvudet ner. Men någonstans i luften parerade jag så jag landa på sidan på rumpan.

Då vi inte kunde vara för högt upp på stången (fönstret i bakgrunden var då i vägen) så fick vi glida ner och längst ner är snor halt! Och att sen hålla samma tunga position i ca 1 min samtidigt som 3 fotografer ska få sin bild och man ska in med mage, spänna hela kroppen och le samtidigt gjorde att jag föll!
Kändes trots allt ingenting i kroppen fören nu 🙁 4 tim senare känner jag smärta i höften 🙁 Fååååååår inte vara skadad!!

Direkt efter mötte jag Olof som bjöd mig på lunch och sen tog vi en fika 🙂 Mysigt att träffa han då det var länge sen.

Nu påväg hem och ska dö i soffan!

Tack för denna fina söndag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *