London calling….

Nu är det klart 🙂 Den 17 juli stickar jag till London… onsdag-måndag är jag där! Ska verkligen bli super kul då det är Pole VM… hallå????? VM, hur sjukt kul? Hur som… den 20-21 är det VM så jag och Marika sticker ner onsdagen innan så vi har några dagar innan att bara vara och hälsa på Carin 🙂 Tänkte även försöka klämma in någon Workshop med de bästa instruktörerna.

 

Ingen är ju lyckligare än mig att Victoria Secrets finns där så jag lär ju gå loss….. fast tror bara att de finns på flygplatsen… humm… någon som vet? Hur som vet jag att de har en butik någonstans iaf 🙂

 

 

Finns ju butiker i Sthlm som säljer deras produkter men inte deras underkläder och dom är bara så bäst! Plus att de butikerna här tar tre dubbelt i pris. Jag ska bunkra upp ordentligt när jag är där…. antar att jag får inköpslistor från vänner oxå 😉 Kommer även inköpa lite presenter där!

Jag har hela helgen fram tills i går befunnit mig i en liten bubbla.. inte nog med att helgen var galet bokad… lämnade hemmet tidigt på morgonen och kom hem mitt i natten och sen upp igen så hann verkligen inte blogga. Måndag och tisdag har jag tränat och försökt sätta ihop allt inför nya kursstar som var denna vecka 🙂

Mitt liv är väldigt mycket träna just nu… jag har gått upp till att instruera 4 klasser i veckan nu, då det varit tryck på nybörjarklasserna fick vi sätta in en till som jag tog på mig. Helgerna är bokade med eventklasser/öppna klasser så lördagar befinner jag mest i studion.

Våren närmar sig och GLÖM INTE nu mina vänner, ska ni ha MÖHIPPA ELLER SVENSEXA är Pole Dance en helt fantastisk akivitet. Flera hundra kan ju inte ha fel 🙂

Lilllördag i dag så se till att ha lite extra kul i kväll,

Kram

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *