”Titta apa i snippan mamma!”

Oh lord vad jag nästan kvävdes av riskakan som jag stoppat i munnen bara för att Nayomi skulle duscha och inte ville blöta ner den. Där stod vi näck i duschen med riskaka i käften, schampo i håret och jag har märkt att söder folket inte använder gilette så flitigt. De var buskage och djungel-Jane i hela badhuset. Men jag kunde ju inte ana att Nayomi skulle se skillnaden på just den delen av kroppen, vi har ju duschat på Sats och andra badhus där busken åtminstone klippts ner lite, och inte anade jag hennes tolkning av ett orakat kön idag.

Vi pratar bad, ankor, fotboll och andra bebisar. Sen kommer en en dam och ställer sig i duschen bredvid oss, och Nayomi blir knäpp tyst. Hon iakttar och funderar. Jag låter henne utforska. Sen säger hon högt och stolt över upptäckten

– ”Titta mamma apa i snippan!”

Jag kollar på de hon pekar på och inser att även damen i fråga har fattat att två åringen tolkat underlivet på ett sätt som bara kan tolkas av en två åring. Jag vill egentligen att ett slukhål skulle dyka upp och ta mig till ett annat ställe NU!

Sätter riskakan i halsen och försöker hosta bort garvattacken! Fan vilken kul tolkning! En apa i snippan…haha 🙂

/Y

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *