Smällen!

2010-09-03

Den dagen förändrades drastiskt för min bror och hans familj… som vilken annan dag var han påväg hem från jobbet och han åkte motorcykel. På Nockebybron skulle han göra en omkörning då det var fri sikt… när han passerat ca 2-3 bilar ser han att bil nummer 5 inte uppmärksammat honom och gör en U- sväng… Fanns ingen chans för honom att veja…

Jag minns att jag satt på jobbet… pappa ringde och berättade att Kent varit med i en olycka och dom inte visste vad som hänt och hur de gått med honom mer än att det var allvarligt…. väääääldigt allvarligt! Min första tanke gick till hans fru Karin och deras barn Rebecca och Deborah…

I går… lite drygt 2 år efter olycken släpps hans bok, SMÄLLEN… om olyckan, rehabilitering och att komma tillbaka igen!


I går var jag på hans bokrelease där ett gäng vänner och familj samlats för att gratulera, kramas och köpa hans bok. Han läste ett stycke ur boken och jag blev helt tagen. Det finns ingen som pratar som honom… när han pratar lyssnar ALLA.

Det satt en kille på sidan om, kanske runt 25 års åldern som satt och pluggade… han var alltså inte där för boken skull. Först förstod han ingenting när det började dyka upp massa folk. Då googlade han då han såg affischerna och läste på vad den handlade om. Efter Kents lässtund var han helt tagen och gick och köpte en bok, det tycker jag är fantastiskt… att en helt okänd man blir helt fångad av Kent.

Det bjöds på snittar och låtsasbubbel 🙂 En super trevlig kväll och jag är glad att jag fick vara med om det… Jag väntar med spänning på boken som jag köpte i går.. men han skule signera den så tog med den hem så jag får den snart 🙂

I dag är det fredag… wihoooo… ta hand om varann för man vet aldrig vart livet för oss!

Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *