Får skylla mig själv!!!

Idag efter lunch blev jag jätte hängig och kände att halsen blev svullen…igen!!!! När jag inte får ner vanlig vatten och helst vill ha läsk eller juice DÅ vet jag att sjukdom är på väg. Tror dock att jag lurat den igen med meducin.

Skulle komma hem och ”ta de lugnt” som slutade med jobb, dagishämt, jobb, köpa blommor och pyssla, TVÄTTA och de resulterade i kaos…hade glömt att sätta på torkskåpet. Suck! Så fick ta hem blöt tvätt som pryder hela köket…så går det när jag ”ska ta det lite lugnt” och inte har huvet på skarpen och komma ihåg att trycka på start…

Men jag bjuder på lite bilder på pyssel av en vas med klistermärken, Nayomis första egna blomma, noga utvald av henne och mer blommor och tvätt kaoset!

Fredag äntligen!!!!!!!!!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *