Leila släng dig i väggen ;)

När man går hemma hela dagarna är det svårt att hitta på saker att göra hela tiiiin då alla andra jobbar. Träna på dagtid gör jag de dagarna jag inte tränar kvällar… i kväll har jag 3 timmar Pole framför mig 🙂

Jag har ju lovat mamma att baka tills hon fyller då jag älskar att baka och hon tycker mindre om det. Så idag gav jag mig iväg till Ica och inhandlade alla ingredienser…

Började med mitt favvo bröd… som dock INTE är till hennes kalas utan till mig. Jag har skrivit det förut men detta är det absolut godaste brödet man kan göra. Få ingredienser och de går dunder smabbt att göra…

Jag har skrivit upp lite olika saker jag ska baka så får vi se vad det blir men en sak som är sååååå gott är ju mina chokladbollar och då det kommer ganska mycket barn så tänkte jag att jag gör lite ”barnsliga” med strössel och pärlor… dock räckte det bara till 10 st :/ så resten fick de som jag tycker är godast… kokos 🙂

På fredag blir det att baka kanelbullar, drömmar, kärleksmums och kanske snickerskakor 🙂 Får se vad som hinns och orkas 🙂

Btw… för er som aldrig provat Pole Dance och vill testa så har vi några gratis prova på…

Lörd 9 mars kl 13.30-13.55
Lörd 9 mars kl 14.00-14.25
Lörd 9 mars kl 14:30- 14:55

Dessa klasser är alltså för dig som tidigare ALDRIG provat Pole Dance.
Anmäl dig till info@polefitness.me med namn, mobilnummer och vilken dag/tid du vill komma.

Ni kommer inte ångra er 🙂 Det är jag som kommer köra dessa klasser….

Nu ska jag slänga i mig en stor fruktsallad och sen är det nästan dax att dra mot studion…

Adios,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *