Raderade inlägg…

Skrev precis ett inlägg som var jäääääättttttteeee långt, det blev väldigt personligt så kände att jag inte ville publicera det. Jag har sparat det på datorn då det var skönt att skriva av sig lite… Har nog alltid varit den som skrivit av mig mina känslor… Skrev jämt dagbok när jag var liten och gör det på ett sätt fortfarande. Bland annat via bloggen, det ni får läsa 🙂 I bland blir jag väldigt personlig och ibland väljer jag att försköna lite och tyvärr att krydda ibland 🙂

Varje dag skiver jag i min almanackan vad jag gjort och även min känsla för dagen, glad, sur, ledsen, besviken… ja ni fattar 🙂

Har kvar alla mina gamla dagböcker och alla almanackor och det är väldigt kul att läsa ibland.. hihihi…

I dag händer inte mycket, skulle fyllt på fransarna men hon ringde imorse och var sjuk så fick en ny tid på torsdag 🙂 Tur, det ser faktiskt inte så bra ut just nu, ganska glest med fransar…

Mitt jobb just nu är att just söka jobb, as trist…

Mycket träning i veckan och på torsdag har min bror releasefest för sin bok han skrivit så ska möta upp mamma, pappa och min lillasyster och gå på den 🙂

På söndag fyller världens bästa mamma 60 år så på fredag blir det storbaka till hennes kalas 🙂 Åker ner på söndag förmiddag då hon har öppet hus från 12, sen måste jag tillbaka till stan vid 15 då jag har planer på eftermiddagen…

Ha en fin måndag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *