Och jag kämpar på!

Dag för dag och jag kämpar på. Återställd till 80% och de tack vare alla som stöttar mig! Tack till er! Känner mig så mkt bättre och att få utrymme till en läkning har verkligen hjälpt 🙂 och en weekend på de va ju perfekt!

Det var jätte kul i Åre och jag kan verkligen rekommendera en kort weekend på Copperhill! Ta nattåget så sparar man in på natt-tiden då man ändå sover.
– Jaaa det är inte ett 5 Star tåg och aldrig i tid men…
Copperhills spa efter en dag i backen….mmmm…och en kall dryck i poolen såklart! De var magiskt! Och deras frukostbuffe med allt och därtill!
Det enda dåliga med hotellet va att de inte lagt in torkskåp i rummen. Man undrar ju hur dom tänkte i budgeteringen, de lägger in Playstation och vipp inredning för flera tusen men nääää inga torkskåp. Skidhotell längst upp i Åre, bara skidåkare, massa kids med blöta vantar, men inget torkskåp?!

Vi överlevde stormen, nattåget och boendet utan torkskåp 😉

Va tillbaka i morse. Hem och krama om Nayomi, sen sprang jag till jobbet. Min huvudvärk är katastrof nu så jag ska boka läkartid och göra en synundersökning.

Bara detta korta blogg gav mig ny huvudvärk. Knappt så jag kan titta på tv, och ljuset utifrån får mig att vilja dra på solbrillorna dagtid. Skumt va, lika bra att kolla upp, sist jag kollade synen var nog när jag pluggade på IHM! Lääänge sen! Nu vill jag sova. Det är jag bra på, skit tråkig! Men tröttheten äter mig inifrån.

Så natti natti på er. 20.49 är klockan. Lagom så får jag sova i 9-10 timmar. Perfekt!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *