Disco After Work :)

I går var jag på något så jäkla ballt…. Disco After Work… kl 17 mötte jag upp Marika och Elin och strax efter klev vi in på Broken på kungsgatan.
Det tog 30 min så var hela stället fullt.
Vd 18 hälsade de som anordnade det oss välkomna och körde igång festen, servitriserna upp på baren med sprutande… ja vad kallar man dom?…. aja… ni ser ju själva och spelade Dolly Partons 9-5…. DET VAR ÖS!!!!

Mörk bild med det ska föreställa Marika och Elin 🙂

Sen följde vad som skulle varit till 20 men blev typ 21 ett riktigt jäkla drag, alla dansade både på golv, stolar och bord. Det var precis som man var på nattklubb och klockan var typ 02. Helt jäkla underbart!!

Kockarna dansade inne i köket för fullt….

När klockan var runt 20 så var det som galnast… stället var proppfullt. Det kom fram några killar till oss som varit på ett annat ställe innan och bara skulle gå vidare och gick förbi broken och kom in lite spontant… de var i chock!! Fattade inte vad som hände…
Sen var det ett par killar från… ja vart tusan var de ifrån… skit samma… de pratade engelska iaf och dom var helt förvånade och undrade om vi alltid hade våra after work så där 🙂

GRYMT ANORDNAT tycker jag och jag ser fram emot nästa after work och nyfiken på temat, i början på maj tydligen 🙂

När AWn var slut och det kändes som klockan var typ 3 på natten men den bara var 21 så gick vi till Pontus och delade på en flaska vin och pratade lite… vid halv tolv tiden rullade vi hemåt. En super trevlig kväll som jag hoppas att vi snart gör om 🙂

I kväll kommer Emelie och Lovisa på middag hos mig 🙂 Jag har precis gjort i ordning efterrätten och ska snart städa upp lite… min katt hårar som faaaaan. Släpper vinterpälsen just nu 🙁 Någon som har tips på hur man får en katt att håra mindre???? snääääälllllla hjälp mig!! Och säg inte att jag ska borsta för det gör jag redan 🙂

Ha en fin lördag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *