After Ski & Spa i stormen!

Vi bor på Copperhill, högst upp i Björnen i Åre. Riktigt najs! Dagens skidåkning ger jag tummen upp och har njutit av nysnö och puder backar! Sen kom stormen!

Vi hann knappt tillbaka till hotellet när stormen var ett faktum. De blåser ca 60m/s ikväll och jag känner hur hela vårt rum skakar och vibrerar! Knappliften utanför snurrar runt sig själv och träden är vikta, inte ens hundarna på hotellet vill ut, ingen vill ut! Det är sjukt läskigt nu! Bara de håller, tänkte sova i skiddtället om hotellet blåser iväg, är så sjukt rädd nu. Baaaah….!!!! Mamma!

Vi avnjöt en middag på hotellet då våra planer på att ta oss till Åre torg gick i tusen bitar. Olyckor och bilar som sitter fast på vägen. Ingen idé…innan middag vart de spa, bad och bastu, champagne och snack i poolen. Jätte trevligt 🙂

Har fått mms på uppdate från mamma ocv hur de går med Nayomi, underbart de har det!

Nu SOVA! Om jag kan…alltså ni fattar inte skakningen, hela rummet på 80kvm vibrerar och rör på sig och väggarna och fönstrena…sjukt!!!!!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *