I just want to say I love you…

Du har väl hört Stevie Wonders låt, ”I just called to say…” här är ett urklipp från låten:

I just called to say I love you
I just called to say how much I care
I just called to say I love you
And I mean it from the bottom of my heart

Jag lyssnade på den idag och kände att ”called” vill jag ändra till ”want”
Det kändes mer rätt, och den låten är ju så himla kärleksfull! Man kan kalla honom för blind, för tekniskt sätt är han det. Men han ser så himla mycket kärlek och hopp, en inspirerande människa för mig!

Ja den låten nynnade jag för min dotter ikväll. Den somnade hon till…ibland så stannar tiden när jag är med henne och den stillbilden kallar jag för ”moments”.
Jag har ett par fina bilder som verkligen beskriver dessa stunder. De kan vara vad som helst, mitt hjärta bara stannar för henne och sen tar jag en bild för att minnas och dela med mig av den lyckan jag har och känner till alla <3

Min lilla regel är att när jag är med henne så är jag med henne. Inga sms, surf, fejjan etc. Max en bild eller två, sen lägger jag undan mobilen igen. Jag blir så blind av att ha mobilen och jag får aldrig tillbaka de sekunder och minuter som jag faktist kan njuta av. De märks på henne när mamma är med Nayomi och inte med mobilen och Nayomi 🙂

I helgen ska hon tillbringa tiden med min mamma och company. Första gången vi lämnar henne i 3 nätter! OMG! 72h….redan nu saknar jag min solstråle 🙂

Jag + mannen + ett till par ska tillbringa helgen i Åre! Wiiiii, åka skidor!!! Basta, bubbla, äta gott och mysa framför brasan…kvalitetstid, tid att prata och äta i fred hihi!

Kram på er alla!
Lyssna på låten och dela med er era egna moments med dem ni håller kärt!

Bilden: ”Mitt hjärta tillhör dig”

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *