Soooool

Man blir så glad när man vaknar och det är sooool, och sen visar tempen plusgrader 🙂
Min morgon började med en kaffe på balkongen, så mys och man känner när man sitter i lä att det värmer på kinderna! Dock måste jag börja komma på balkongmöbler… Tror jag vill ha en liten grupp i rotting!

I går träffade jag Lina och Elvira, det blev en promis runt vintervikens och lunch på ett helt fantastiskt ställe… Det känns som det ligger helt ute i ingenstans men det var super mysigt och jätte god mat. Det är Marcus från mästerkocken som äger det tydligen 🙂

På kvällen tränade jag och ÄNTLIGEN satte jag Handspring….. SOM JAG KÄMPAT, weeeeiiiii. Efter det körde jag min nybörjargrupp… Helt sjukt vad fort det går, nästa vecka är sista gången på denna kurs och sen börjar en ny 🙂 Då blir mina nybörjare nivå 2 (stolt mamma)

I dag tänkte jag ta det lugnt hela förmiddagen, sola på balkongen och bara vara. I eftermiddag ska jag till Magdalenas jobb och låna hennes skrivare och sen har jag mina klasser i Pole, nivå 1 & 2…
Efter klasserna ska jag med blixtens fart till Julia på tjejmiddag med fågeltjejerna 🙂

En bra dag väntar…

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *