Glorious förlängning @ YOU


– Gloriuos by Juliette – 

Min väninna och granne Juliette gjort mig snyggare med fylligare och längre hår, ett riktigt lyxigt hår. Håret kommer från Glorious och har speciella fästen som man enkelt trär in genom en ögla och klippsar fast med tång. 
Det bästa är att när de växt ut så behöver man inte ta ur! Man lyfter om dom bara, wipps! Bra va! Så istället för att lägga om nytt hår som på ex keratin, så har man samma hår och lyfter upp bara. Eco thinking 😉

Det är lika enkelt att ta ut håret. Skonsamt och snällt med tanke på att inget klister sitter i och rycker sönder. Det känns inget alls, de drar inget och är inte spänt. Inget syns eftersom plopparna är super duper små och sitter runt håret helt. Det känns bara tyngre, fylligare och håret är bebis mjukt! Behövde inte sova med ansiktet på kudden heller, haha, de är magiskt bra 🙂 
Före & Efter:

Passade på att bunkra upp med schyssta hår produkter och en riktig borste!

Tadaaaa!
Tadaaa! #2

Kontakta JulietteYou Stockholm om du vill ha RIKTIGT bra hårförlängning. Hon jobbar med eliten och vet hur de ska se ut. Detta är för dig som vill ha kvalitets hår och skona ditt eget som du håller kär <3

Hade velat gå en runda på stan och shake my sexy hollywood hair! 

Få se vad dagen tillbringar. Jag vabbar för första gången och ska njuta av tiden med sjuka Nayomi. Blir kanske fjärilshuset eller något annat som hon orkar med och vill göra. Eller vara hemma och baka. Hmmm, baka + Nayomi + jag som inte kan baka = kan bara bli  1. Stökigt  2. Roligt/Kaos  3. Uselt resultat

Fjärilshuset lockar mer….

🙂 /Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *