Lyxig måndag :)

I dag har jag haft en bra dag… trotts att jag är ganska nere så tog jag mig in till stan och mötte upp Lina, Ida och deras småknoddar Vilde och Nova. Första gången jag träffade lilla Nova och hon var så himla liten och söt. Vilde har blivit en riktigt stor kille 🙂

Vi började med promenad till Gamla Stan och där stannade vi och åt lunch 🙂 Satt ganska länge och myste innan vi gick vidare in till stan… strosa runt lite och jag handlade en ny ansiktskräm då min är påväg att ta slut. SJÄLVKLART kom jag därifrån med även en mask och peeling… Decleors såklart 🙂

I kväll har jag lagat mat, fylld paprika… aldrig gjort men SAAAAATAN vad gott det var.. jag hade lite sambal i köttfärsen så det var bra sting i 🙂 och sen hade jag inte så mycket sallad tyvärr men en avokado gick 🙂

Köpte hårfärg och satt i, snyggt va? hahahaha
Passade även på att skrubba ansiktet med peel sen prova masken, I LOVE IT! Jag bara älskar decleors produkter…

Tog ett kort in i mitt bardrumsskåp för att ni skulle få se vilken sucker jag är på deras produkter 🙂 Kan verkligen rekommendera serumet för ansiktet samt en sculp man ska ha på där man har celluiter… den är grym 😉 Många av flaskorna ser likadana ut med det är dom inte, så man måste vara noga att läsa på innan.

Jag har även hunnit handla… TVÅ gånger såklart då jag glömde hälften. Sen har jag stekt pannkakor… eller inte riktiga utan det är kokosproteinpannkakor som jag äter till frukost med massa frukter. Om någon vill att jag lägger upp receptet på dessa så säg till… Även hunnit med ytligare ett storkok, de är grymt att ha de dagarna man kommer hem sent från träningen, bara att slänga in och värma 🙂

Nu ska jag bara hinna fixa fötterna och måla naglarna sen är jag som ny igen 🙂 Lite vardagslyx! En fruktsallad ska slinka ner oxå innan jag ska sova. Försöker hålla mig till rutiner även om jag är ledig hela dagarna, för att inte känna mig helt lost när jag börjar jobba igen.

I morgon ska jag möta upp Lina…. jag alltså inte samma som i dag 🙂 hehe… många Lina.. utan Lina och lilla Elvira. Vi ska ses 11 och ta en långpromenad och lunch, hoppas på fint väder igen. Man blir så glad av SOOOOOL!

Ska även hinna med att gå till kemtvätt och lämna in mina stövlar som pajat samt min kavaj som behöver tvättas, ska förbi apoteket och även systemet…. pjuuuu…. jobbigt att vara ledig 😉 och i morgon kväll träna Pole samt ha min ena nybörjarklass!

Ha en fin kväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *