Välkommen tillbaka kära sol!

Vilken fantastisk vacker ”vår väder dag” vi får idag! Shit vad lycklig solen gör mig! Och alla andra på stan! Om man kunde köpa sol på burk så hade jag buffrat upp ett helt förråd och haft sol fest idag!

Men, nu är de lite mer hopp i mig. Äntligen känner jag att energin är på väg tillbaka. Puuuhhhh, snälla solen stanna ett tag. Du är så efterlängtad av mig och mina nio miljoner grannar på denna kalla Sverige land!

Helgen har i sin vanliga ordning gått alldeles för fort. Fredagen minns jag knappt…hemma tror jag! Igår så kom min mamma och stannade i ett par timmar så jag och Amad kunde gå på bio 🙂 Vi såg Beautiful Creatures. Samma regissör som Twilight. Det märktes 😉 Mamma o Nayomi hade skit kul, känns tryggt att lämna henne i 2 nätter nästa helg!

Kollar på Django och bloggar, ska nog slumra till lite….har varit på stan och nu hemma. Skulle gått på kalas men Nayomi är super snorig och mådde inte bra inatt. Så de blir hemma och göra avtryck i soffan. Nu sover hon, Amad tränar och ska köra klass. Jag äter choklad och Barry ligger på min mage! Underbart….

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *