Jobbkväll blev hemmakväll!

Skulle ju ha jobbat min sista fredagskväll i dag egentligen men iom att jag fick semester de sista fem dagarna så blir jag hemma idag 🙂

Känns som ALLA mina vänner hade planer idag, och jag var verkligen så sugen på att hitta på något :/ Men förstår dom såklart…, jag hade ju eg en jobbkväll!

Just nu lagar jag rotfrukts gratäng och kycklingfilé 🙂 Till de har jag gjort en kall sås på crème fraiche, senap, vitlök och Sambal olek! Jag har köpt hem gotti 🙂 ända sen Yaz la upp en bild på FB på chips har jag varit chips sugen så idag köpte jag det 🙂

Tänt massa ljus och har Opn på mig, lite gladiatorerna innan jag tänkte sova tidigt 🙂

I morgon har jag en svensexa att lära lite Pole Dance!

Ha en fin fredagskväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *