En vecka senare…

Halloj!

Tänkte att jag slänger in en bild på hur ögonfransarena ser ut efter en vecka 🙂 Fått jätte mycket frågor om just detta… hur länge det håller? hur det känns? osv…

Såhär ser det ut i dag, en vecka efter jag gjorde det (obs, myyyycket snyggare om man har mascara på underfransarena såklart):

Än en gång så får jag be om ursäkt då det ser ut som jag skelar, men det är svårt att ta närbild och samtidigt kolla in i kameran 🙂 Hehe…

Första nättena sov jag inte så bra, jag var så rädd att typ lägga mig på ögat och att de då skulle gå av.. men det gör dom inte. Nästa gång jag fyller på tänker jag inte ta lika långa… 🙂 Jag har tappat totalt 3 fransar (vad jag vet)… de sätts ju på en och en. Ff jätte nöjd och det ska bli intressant och se om det slitigt något på mina egna fransar… återkommer med det!
Känner att jag än så länge inte behöver fylla på iaf… får se hur det ser ut om en vecka 🙂 Rekommenderade är att man fyller på var annan till var tredje..

I morgon är det exakt en vecka kvar på jobber, TACK GODE GUD!! Det är så kaos… jag har blivit hotad och jag fick i går veta att han inte betalt in min pension, förklaringen var: Du har inte sagt i vilken fond du vill ha dom? VA??? men sätt in dom på allmänna då ditt pucko! Så nu får jag det utbetalt i lön i stället på min slutlön… Nedräkning pågår och nästa fredag kväll ska jag FIRA!

Har haft två nätter jag sovit super dåligt… jag har haft som feberfrossa fast inte haft feber… vaknat dyngblöt och fått duscha och bytt lakan 🙁 Tror det är stress…

I morgon ska jag hem till fina Lina och Jia-Hwa, fast Jia-Hwa jobbar förståss… jag och Lina ska fika och jag ska få mysa med lilla Elvira lite.. ska bli kul då det var ett tag sen vi sågs 🙂

I kväll 2 klasser i Pole 🙂

Puss,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *