Bakom mina…

…solglasögon 🙂

Har tre skidresor inbokade och måste gömma mig bakom snygg outfit då jag fortfarande plogar i backen! Om 1,5 vecka åker vi en weekend till Åre. Mitten på mars är det Sälen med jobbet och ännu en Sälen resa med mina päron i slutet på mars…! Ska bli mysigt.
Den enda, abbbbsoluuuut enda gången jag kan ”njuta” av snön är när jag är klädd upp till hakan och gömmer mig bakom hjälm o glajjer! Annars tycker jag vintern är en pest! Mörkt, kallt, svart och dystert. Nästa vinter hoppas jag att jag bor närmare solen, eller i en stuga vid sjön så jag ser mera vit snö och inte svart av alla avgaser. Njuter av naturen men city blir så himla dystert…

Köpte dealen på Lets Deal. Gillar, de sitter bra och är snyggare än de ser ut, kan inte fota mig själv!

Se upp i backen!!!

Fickplunta, snickers och rumpkudde, sen är jag redo!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *