Just a small town girl….

living in a lonely world….. Asså… OMG säger jag! Om ni har några hundrigar över så gå och se Rock Of Ages på China teatern. Den var fantastisk, Johan Rehborg var i sitt esse… Jag skattade så jag kikna massor! Och självklart var Jenny en av stjärnorna 🙂

BTW… jag är kär… kär i han som spelar Drew. Bruno heter han och han har fångat mitt hjärta… undra om man kan köpa klippkort på China teatern? 😉

Efter showen så satte vi oss på Bistro Berns för att invänta Jenny och vi invigde Rosé vin… jag veeeet, liiite tidigt men attans så gott det var!


I går morse när jag vaknade var jag helt rispig i halsen så träningen fick hoppas över. Men iom att jag är bättre i dag så tror jag att det var att jag bara var ”ansträngd” i halsen efter allt tjoande under showen 🙂

Hemma och vila hela dagen, och jag sov mellan 11-16.. försökte se en film (Alex Cross) och fick spola tillbaka 3 gånger då jag somnade hela tiden… tror min kropp var lite tröttis 🙂

I dag har jag jobbat, blivit hotat av chefen… ja… en vanlig dag! Nää då men inte så kul att få ett hot så här i slutet av anställningen. Jag försöker bara borsta av mig det men jag är en känslomänniska så tar åt mig av allt 🙁
Men han ska inte få förstöra min dag…

I kväll kanske jag ska hälsa på Jessica på jobbet och ta en fika…

Ha en fin Måndag,
puss och kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *