Mätt och belåten :)

Idag har jag verkligen frossat i mig god mat! Redan imorse blev det en rejäl frukostmacka från cafet. Till lunch åt jag en Griffins burgare och till middag ännu mera kött. Och potatisgratäng. Och bea, igen! Och så en bit tårta på det!

Gymmet kallar imorgon!!!

Fast jag ska känna efter då min hals är torr och hes. Vill inte bli sjuk och de gånger jag kört på utan att vila och återhämta så har febern kommit. Denna helg är den inte välkommen!

Annars har det varit en hyfsad bra dag, och för varje dag som går så känns det bättre o bättre. Jag läker mig själv, mest genom att bara ta det lugnt! Njuta av varenda andetag och tänka på att jag nu samlar på mig krafter och mod för att en dag använda denna energi till något meningsfullt.

Har haft fantastisk sällskap hemma ikväll, Amads syster med familj, lilla syster och svärmor 🙂

Matbilder bara, hmmmm hiss eller diss? Tårtan är från NK bageriet. Tycker den var underbart god! Liiiite somrig, saftig och inte för tung.

Natti natti alla ni fina människor som stöttar mig, läser bloggen och som ibland skriver ngt fint! Tack vare ER fortsätter jag att gå upp på morgonen och längta till mitt nästa inlägg 🙂

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *