Will you be my Valentine? <3

I dag är det alla hjärtans dag… jag har tur att få ha så många fina hjärtan runt mig varje dag! 🙂 Och jag försöker visa alla uppskattning året runt och inte bara den 14 Februari… Lika viktigt som att visa sin mamma och pappa sin kärlek andra dagar är mors och fars dag!

Jag har ingen livspartner i dag, jag får i stället se till att rå om mig själv lite extra i dag 🙂 God mat, lite gotti kanske och bara mysa men ”mannen” i mitt liv för tillfället, Sune! En vacker dag har jag oxå någon jag kan skämma bort med kärlek <3

I dag var jag på en grym lunch med Anders, han har massa kontakter och ska hjälpa mig lite med jobbkontakter 🙂 Uppskattar verkligen ALLA som hjälper mig just nu och tänker på mig!

När jag kom hem hängde en blomma på min dörr 🙂 Underbara vän hade skickat den…. Blev verkligen såååå glad 🙂 Verkligen oväntat!!

Kvällen tillbringas hemma, tänkte ev färga håret 🙂 kanske lägga en ansiktsmask och skämma bort mig lite!

Var fantastiskt att vakna upp och inte behöva sminka sig… Tok rekommenderar ögonfransförlängning 🙂 Färgade även mina ögonbryn härom dagen så det skulle matcha mina mörka ögonfransar!

Ha en fab alla <3 dag!

Kärlek i mängder,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *