Moving on, new direction

Igår på Finest awards festen insåg jag att jag verkligen är mig själv! Och genom att vara mitt riktiga JAG så passar inte mitt jag in i det livet alla lyckosökerskor, mediakåta och kändisdesperata människor lever efter. Jag vill och behöver inte vara falsk eller le mot kameran för att jag måste. Inga bilder, inga intervjuer och inga ”get to gethers” blev av igår och de kändes så befriande att gå på festen utan att behöva fastna på en endaste bild!

Moving on, doin it my way!

Och antingen gillar man mig och följer mig eller så gör man de inte.

Jag kommer aldrig ställa upp på ngt som jag inte tror på. Inget emot dem som gör det, absolut inget emot alla som vill ses och höras för sitt ytliga. Alla har vi ett liv och våra egna val.

Mitt val är att fortsätta vara mig själv och se till att omringas av alla som vill vara med mig, oavsett hur jag ser ut eller vilka jag har i min kontaktbok.

Im done with public pleasure.

Nu går jag vidare till nytt kapitel, vänder blad och fortsätter att skriva om precis de jag gillar att skriva om.

Ha en fin alla hjärtans dag allihopa! Själv firar jag inte med något speciellt då jag älskar min man så mycket att han får uppskattning när jag vill, inte när alla andra vill att han ska ha det.

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *