Tobias Registret!

 
Jag har ju tidigare berättat att jag anmält mig som donator till Tobias Registet, jag är sedan länge anmäld som vanlig donator vilket jag absolut tycker att ALLA ska göra och kände även nu att det var dax för TR oxå 🙂
Efter att min hälsodeklartion blev godkänd krävdes ett blodprov, detta har inte varit det lättaste då jag flyttat och bara får ta prover där jag är skriven, dvs min gamla vårdcentral Engelbrekts vårdcentral. Men jag skickade efter papper för att få byta till Liljeholmskajens vårdcentral och i morse fick jag bekräftat att jag nu är skriven här 🙂
 
Ringde vid 10 i morse och fick en tid halv två i dag, snabba puckar 🙂 Så nuuuuu äntligen ligger mitt blodprov på lådan för analys 🙂
 
Vill ni veta mera vad TR är så har ni en länk här: http://www.tobiasregistret.se/
 
Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *