Kungliga Operan!

Ny vecka, nya möjligheter och jag verkligen hoppas att detta blir en riktigt bra vecka 🙂 Beslut ska tas, mycket kommer ändras men det är ju det livet består av…

I kväll ska jag på opera på Kungliga Operan 🙂 Turandot ska jag se, har man aldrig varit på Opera så rekommenderar jag verkligen att man provar en gång. Jag har tidigare bara varit på Trollflöjten men det var en positiv erfarenhet. I kväll är jag där i tjänst och tar med mig Marika. I pausen serveras vin/öl i guldfoajen som är så otroligt vacker.. ska se om jag kan ta lite bilder där i kväll.

 

 

Annars bjuder inte dagen på så mycket mera… jobb litegrann och om jag orkar ska jag ta mig till gymmet.. men det känns motigt då min kropp är trött så kanske bäst att vila tills i morgon 🙂

 

Ha en fin dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *