Lööööööördag!

Vaknade pigg som en lärka i morse 🙂 I går efter jobbet köpte jag med mig en godispåse hem och la mig i sängen för att kolla ikapp lite serier jag missat i veckan. Ogillar att ha serier att följa då det gör mig stressad, jag vill hellre se dom när jag kan 🙂

Självklart fick jag inte vara själv utan min Sambo ska ju vara med.. en riktigt kelgris.

igår:

Nu på morgonen har jag storstädat, dammat, dammsugit, skurat, tvättar för fullt och byter ut lite ljusluktor/stakar och planterar om blommorna 🙂 Älskar när det är rent och snyggt och doftar gott. Min tvättmaskin har gått på hela förmiddagen.

Passar på att tvätta alla filtar, kuddöverdrag osv oxå 🙂

Lite myyyys med Sunis hinns oxå med!

Lite senare ska jag ta en sväng i Liljeholmstorget och sen kl 16 har jag ett tjejgäng som ska prova på Pole Dance för första gången. Direkt efter de ska jag möta upp Sara och Jenny på Storstad för middag och viiiiin. Sara fyllde år i veckan så lite mys i kväll ska bli nice. Tror det blir en ganska tidig kväll då Sara har en 1,5 månaders hemma som nog vill ha lite mat 🙂

Önskar er en helt fantastisk lördag 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *