Googlar bakrecept..

Jag vet…. så jävla töntigt 🙂 Jag älskar ju att baka som ni förstått och nu har mamma frågat mig om jag kan tänka mig att baka till hon fyller 60 (i mars)

Tvekade inte en sekund att hjälpa henne och äntligen ska mina tre nya fina kakfat få tas fram då hon ville låna dom oxå 🙂 Jag har några recept redan som jag tänkte baka men skulle vilja prova något nytt oxå 🙂 Finns så sjukt mycket fina, dekorativa kakor numer… tänk när man själv var liten och skulle ha kalas.. då var man glad om man fick syltkakor och rulltårta utöver kanelbullarna 🙂 Hehe…

Btw… syltkakor är verkligen äckligt.. vem vill äta dom?

 

Om någon av er har ett helt fantastiskt bara-måste-ha-på-bordet recept får ni gärna mejla det i kommentarer här nere 🙂

 

Nu ska jag byta om till träningskläder efter dreglandet i skärmen.. haha..

Ses,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *