Dagens träning…

I kväll ska jag möta upp Yaz och träna 🙂 Vi brukade alltid köra en gång i veckan förut, ben men vi har tappat det lite. Jag kör klasser 2 kvällar i veckan så det är svårt att få ihop det :/ Men i kväll skulle vi köra ben, dock har jag fått en liten lätt sträckning i ena benet på baksidan så i dag blir det till att mosa MAGE och RYGG i stället 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan efter så ska vi hem till henne och äta tillsammans 🙂 Amad ska ut med boysen så vi två och så SJÄLVKLART Nayomi ska mysa lite 🙂

 

I morgon är det fredag… tyvärr jobbar jag kväll… IGEN, borde bli van men tusan vad trist det är 🙁 Men nu har jag bara i morgon och en till för nästa fredag är jag LEDIG!!! Tre veckor kvar snart på detta jobb sen blir det nya utmaningar… vad? nja inte riktigt klart än, men jag tror allt löser sig… det brukar det. Och annars får jag låtsas vara hemmafru en månad eller två 🙂

 

Ladda för helgen är när nu folket…

 

Kram Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *