Tacksam <3

Är verkligen super tacksam för alla er som hör av er och försöker hjälpa mig med diverse kontakter och tips. Tiden går fort och om 3,5 vecka är jag mellan två jobb 🙁 trodde jag aldrig att jag någonsin skulle vara. Jag älskar att jobba och får lite lätt panik av att veta att jag kanske kommer gå hemma någon/några månader 🙁 Usch… mardröm.

 

Denna kram är till er alla:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har sökt lite jobb, varav ett som jag verkligen vill ha borde jag få svar på idag eller imorgon… ju längre tid det går ju mer tappar jag hoppet 🙁 Men jag ger mig inte…

Blir bara så irriterad att man inte får en bekräftelse på att de mottagit ansökan, hur ska man annars veta?

Har även skickat in mitt CV till lite olika rekryteringsbolag… nästa vecka lunch med en som har grymma kontakter… kontakte är tusan A och O 🙂

 

I kväll kör jag mina klasser, nivå 1 & 2, sen tänkte jag köpa med Sushi och bara vara hemma 🙂

 

Trevlig onsdag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *