Elle interiör designpris 2013

I kväll har jag varit på gala 🙂 Mötte upp Susanna i rusket och sen promenerade vi till operaterassen!
Susanna var sponsor så jag var hennes dejt för kvällen. Susanna är produktchef för Freixinet som var välkomstdrinken.

Kvällen började med mingel, bubbel och kanapéer innan själva galan var. När vi kom in i rotundan (en lokal i operahuset) ser vi våra namn på stolarna LÄNGST BAK 🙁 Först besvikna innan vi såg att det var vara 150 som fick sitta, de andra 350 fick STÅ längst bak 🙂 Helt plötsligt kändes det bättre 🙂 hehe…

Själva prisutdelningen tog ca 30 min, sen var det mingel igen med fri bar och sötsaker… Det var munkar… I alla färger, smaker och storlekar… Galet 🙂

Vi stannade inte så länge. På väg ut fick vi goodie bags 🙂 mi lajki! Fick tömma den på tidningar när jag satt på tunnelbanan då den vägde bly. Sen lyckades jag (som vanligt) få goodie bagen för killar!! Alltid!!

Hur som innehöll den handdukar, ljuslyktor och en diskborste (???) från HM, produkter från Goldwell, en minibok, tidningar, prov parfym och ansiktstvätt (för män), ett kaffe paket, presentkort, färg från alcro och lite annat!

Ljuslyktorna från HM var sååååå fina 🙂

Nu blir det sängen snart, måste bara få något i magen 🙂

God natt
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *