What a day..

Upp i ottan… inte van att gå upp så tidigt och gå iväg, utan kan ta det lugnt hemma massor. Men idag åkte jag iväg för två intervjuer, på samma företag fast lite olika beslutspositioner, men ff samma tjänst!

Gick suuuuper bra, kändes grymt när jag gick därifrån. Ni vet när man efter tänker ”åååå varför sa jag inte de” eller ”varför svarade jag så” Jag kände inget sånt utan hundra procent nöjd 🙂 Jag gjorde mitt bästa och får den andre jobbet så kan jag bara lyfta på hatten.

Kom hem, jobbade en del… mejlen var fullproppad så betade av den sen en powernap innan kvällsjobb…, Shiiiiiit vad jag längtar tills dessa fredagskvälls jobben är över, vill vara ledig som alla andra 🙁

Iväg och jobba, hemma vid 21, tog en dusch och har nu redan lagt mig i sängen, ska läsa lite sen se en film innan jag sover 🙂

I morgon sovmorgon och sen två eventklasser. På kvällen Sushi och Vin hos Marika innan vi ska på bio…. minns inte vad den hette!!! Den om Osama Bin Laden och om vi orkar, ett glas vin efter 🙂

God natt,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *