Kärlek <3

Saknar lite kärlek i mitt liv 🙂 Tänk er den där kärleken när någon kommer in i ditt liv och bara drar bort mattan under fötterna på dig. Du kan inte prata, inte äta, bara ler osv… Tror ni att man får ett visst antal sådana under hela sitt liv? och att när man ”förbrukat” dom så är det kört?
 
När jag blir så säger jag konstiga saker, det kommer helt osammanhängade grejer ur munnen, jag kan prata om något som inte alls har med det man diskuterade att göra. Jag blir blyg… väldigt blyg vilken man kanske inte tror om mig. Men blir jag blyg är jag intresserad…. så är det!
 
Värsta är ju om det blir så för den ena men inte den andra… obesvarad kärlek… usch 🙁 Alla har vi nog varit med om det någon gång… och ont som tusan gör det! Man tror aldrig man kommer må bra igen, allt är hopplöst och man finner ingen anledning i att leva nästan… och vänner säger ”det blir bättre” men just då känner man bara ”skit på dig”
 
Den här hetingen skulle ju gärna få knacka på min dörr någon kväll om han vill…
 
 
Helgen är på ingång… wohooo… dock jobbar jag ju i kväll oxå… till 21:00 sen tror jag att jag antingen möter upp några vänner på stan eller så åker jag hem och tar en filmkväll 🙂 Bestämmer mig i kväll…
I morgon har jag en Svensexa och efter det ska jag vara kvar i studion och sätta lite koreografier till mina elever i nivå 1 & 2
 
På kvällen i morgon är det TJEJMIDDAG!!! Ska möta upp Yasmina vid 16 på hemköp och handla all mat, det blir en tre rätters som jag och Yaz bjuder på så tar de andra tjejerna med vin till maten 🙂 Kan inte säga menyn än då det är en överraskning. Ser iaf fram emot att träffa Anki, Neda och Anna i morgon <3
Ev blir det även en sväng ut i vimmlet oxå 🙂
 
På Söndag kör jag en öppen klass kl: 12 (alla för komma) så jag kommer ta det väldigt lugnt iaf… vill INTE må som förra helgen, FY FAN!
 
Fick den här bilden skickad av Jenny och jag tyckte den var så kul:
 
 
Hoppas ni får en fantastisk helg och njuter 🙂
 
Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *