I <3 Tuesday

 

 

Tisdag är den bästa dagen i veckan 🙂 förr tyckte jag att tisdagar och november var helt onödig dag och månad. Men jag har ändrat mig… För är det tisdag betyder det Pole med bästa nivå 5+, bästa gänget som jag tränat med länge nu. Det är energi, lustfyllt och skrattanfall…. love it!

Har ni en speciell dag i veckan som ni tycker är tung, lägg något kul där… antingen bokar ni in varje (den veckodagen) med det ni gillar mest, det kan vara allt från någon speciell träning till att kanske ha en pojkväns/flickvänsdag (om man har någon) Då bestämmer man att man ses alltid den dagen och gör något kul! Bio, ut och äta, spa eller lagar en mysig middag hemma… det spelar inte så stor roll bara man gör den veckodagen speciell!! 🙂

I natt sov jag lika dåligt som förr…när klockan var ett så tände jag lampan och la mig och läste igen…. hopplöst! Tur man jobbar hemma i dag så man kan se ut som ett kolli de första timmarna… 😉

 

I dag händer en annan rolig sak… men jag kan inte berätta det än… men lovar att berätta sen, när det går 🙂

 

Hörrni… se till att krama MINST en extra person i dag, någon på jobbet, en vän, en familjemedlem… vem som! Man mår bra av kramar!

 

Kram från mig,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *