Next step?

Varit hemma och jobbat hela dagen. Sen blev jag så j*vla uttråkad och drog till gymmet, körde skiten ur benmusklerna så onsdag kommer de att kännas 😉
Jag delade benpress med en gubbe på 70 bast som hade en whisky flaska som vattenflaska haha! Cool gubbe!

Nu är jag uttråkad igen, kan ju inte slappna av för 5 öre och vägrar göra de jag egentligen måste: sortera barnkläder 0-18 månader! Dessa ska bort och jag måste kolla igenom alla ca 800 plagg…SUCK!

Jag är splittrad över lite grejer, inget seriöst bara onödigt gnällande av mig! Tittar på ett program om landet och kan verkligen längta till ”ett liv på landet” och bli en bonde över höns och typ en häst?! Gå runt i gummistövlar och Odd Molly kofta. Vattna blommor och gunga i gungstolen…men när man sitter i gungstolen och blir sugen på en Ben & Jerry så är det inte så kul att inte ha de runt hörnet. Då hjälper varken häst eller höns för suget efter glass kan vara avgörande för ett lyckligt liv. Så bo i city är ju bekvämt trots allt….

Googlade upp ”herrgård” och hittade ett fint hus. Googlade även upp ”penthouse” och de fanns massa annat än just ett pent HOUSE 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *