Från Hell till Heaven!

Oh lord säger ja mg bara, FY FAN vad jag mådde i morse 🙁 Länge sen jag var så bakis, men helt klart värt det 🙂 Super mysig kväll hos Niklas med fantastisk mat och trevligt sällskap.
Spelade ett spel i går som heter: Med andra ord… man är i lag och ska beskrivs ett ord utan att säga ordet… stressigt som tusan och jag blev så stressad att jag glömde bort vad vår statsminister heter… sen till slut skrek jag Filippa Reinfeldt!! Helt galet vad stress gör…

Efter att jag piggnat på mig i dag så storstädade jag, mindre kul men nu är det fint här 🙂 En liten promenad i fina vädret blev det och nu blir det myyyys i soffan 🙂

Jag tänkte synda lite, inte så ofta det sker och jag antar att det beror på min bakfylla men både chips och godis köptes in i dag så nu frossa och så tänkte jag se Hypnotisören med Mikael Persbranth, någon som sett? Hiss el diss?

Hoppas ni har lika mysig kväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *