Vilken helg… pust!!

Jisses säger jag bara… vilken helg och den är INTE över än.

I fredags hos Osmans på kvällen, upp ganska tidigt i går… göra klart min uppvärmning inför kursstart som är på måndag. Jag ska ha mina första riktiga kurser i Pole Dance, Nivå 1 och 2… nybörjare och fortsättning kan man säga. Vid 14 hade jag en möhippa inbokad så iväg till studion och kl 16 hade jag ytligare en till möhippa. Direkt till gärdet efter där jag hade ett middagsgäng som satt som jag valde att gå på 🙂

Tre rätters middag med 7 helt främmande människor, dvs som jag aldrig träffat! De var mellan 46-57 år och jag blir så glad i själen att de är ute och söker en livspartner 🙂 Vid halv tio stack jag i förväg till Bompan där jag fixat lista på alla som bokat sig och där möttes alla middagsgäng upp… vid halv tolv traskade jag bort till tunnelbanan och då var jag riiiiiiktigt trött…

I dag sov jag till halv tio, händer aldrig 🙂 Ska få klart lite till inför kursstart nu på förmiddagen sen kl 15 har jag en öppen klass i Pole som är fullbokad och sen efter har jag 2 st Gratis prova på klasser 🙂

 

Är ni sugna på att börja går ni in på www.polefitness.me och tittar under kurser 🙂

 

I kväll ska jag DÖÖÖÖÖ i soffan… tror jag ska äta sushi och bara titta på film…

 

Må gott,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *