Trevlig kväll hos Osmans

Tillbringade kvällen hos fam Osman i går 🙂 Alltid lika trevligt som vanligt.. skratt och bus!
De hade en härlig liten påse med sig hem till mig från deras semester, jag blir som ett barn på nytt när jag får den rosa lilla påsen 😉
 
 
När jag var på Hemköp för att köpa de sista så ringde jag Yasmina och kollade av lite, i bakgrunden hör jag söta lilla Nayomi ropa hyteriskt efter mig <3, det värmer mitt lilla hjärta… hon är helt underbar så jag passade på att gosa massor med henne 😉
 
 
Amad var och tränade så jag och Yaz fixade förrätten, Chevré toast med rostade pinjenötter, honung och rårörda lingon. AS gott och det gjorde vi bra 🙂
 
 
Amad köpte kött från köttbaren som han fixade till… Såååå gott och saftigt, till de hade vi potatisgratäng och bea 🙂
 
 
Direkt efter maten stack Amad till Tepp på spelkväll medans jag, Yaz och Nayomi fortsatte med tjejkväll… Det blev en helt del vitt vin och rödvin och i dag känner jag att mitt huvud är liiiite för tungt. Ska försöka få i mig lite frukost och sen är det jobb 13-24 ungefär…
 
13-17 är det i studion med möhippor och sen direkt till mitt ”vanliga” jobb… Har ett event i kväll och det är lite speciellt… typ som halv åtta hos mig. Det kommer sitta massor med små matgrupper runt i stockholm med 6-7 gäster på varje ställe. Sen vid 22 så möts alla upp på en nattklubb som jag fixat fri entre till alla 🙂 Så jag kommer bli serverad en 3- rätters i kväll 🙂
I bland är mitt jobb fint 😉
 
Önskar er en fin lördag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *