Godmorgon väder PMS!!!

Lägger mig tidigt varje kväll, igår var inget undantag, la mig vid 21 och det är välbehövligt! Fan jag försöker verkligen tänka positivt och det är ju fredag! Men det här jävla SKIT VÄDRET som heter vinter är inte min grej alltså!!!! Jag är på sånt jävla dåligt väder humör idag! Halkade 2 gånger på väg till dagis, frös händerna av mig och inser hur arg jag ser ut när jag går där ute med luvan över huvet och blicken kall som en jäkla ispinne! Jag är som alla andra svenskar, ser bitter och arg ut, hatar att frysa och det spelar fan ingen roll vad jag tar på mig, plus att mörkret gör att hela dagen känns så kort.

Puuuhhhh, tänk positivt in my ass…Jag är ingen vintermänniska, bara i skidbacken med rätt utrustning kan jag njuta av att det är kallt. Kanske första snön, eller promenaden i det kalla vädret om solen skiner. Kanske då gillar jag vinterväder.

4 månader till våren. Jag tänker besöka solariet i helgen, känner mig sååååå mycket fräschare med en lite brunare hudton 🙂

Idag kör jag en skön flanell lång tröja som jag köpte i HK, från RL. Skön o mysig som attans, perfekt fredags mys 🙂

Nu måste jag jobba vidare. Hörs sen!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *