Knasigt i huvet just nu

Oj vilken dag! Blandade känslor och funderingar om allt och inget och saknaden till något som jag inte kan greppa, vet inte vad…solen? Friheten? Ledigheten? Enkelheten? Vet ej vad. Jag har ju allt!?

Ibland är livet för bra för att jag ska se hur bra. Tror att min saknad beror på att jag precis kommit hem från en underbar semester och bara dyker ner i en massa jobb. Har inte hunnit andas ut eller sova ut eller ens hinna packa upp allt och prioriteringarna blir bara pannkaka och allt känns som vanligt igen. Kanske dax att inse rutinen i mitt liv och glömma bikini och flip flop ett tag! Jag älskar att gå barfota 🙂

Ikväll fick jag iallafall en timme egentid med min man som vi spenderade på Hemköp. Jag är verkligen usel på att handla och varje gång vi har handlat så vill jag bara snabbt till kassan och UT från butiken! Min man brukar bli tokig på mig och det slutar oftast med att vi kommer hem, och packar upp och inser att det vi skulle handla glömde vi att handla bara för att jag stressade ut oss. Mitt fel…! Hatar att handla, men det är ett måste, haha, så ikväll vart det tre stora påsar i lugn o ro… 😉

Skafferiet välfyllt, trevligt sällskap med min mamma och en middag: rökta räkor o aioli, grillad kycklinglår, special sallad och koleslaw 🙂

Mina ögon svider och har svidit hela dagen, jag har gått osminkad, men helt okej med denna bruna fejja! Imorgon ska kvällen spenderas med miss M och vi ska laga middag!

Men innan dess, natti natti, imorgon är det ju FREDAAAAAG!!!!!!!!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *