VÄLKOMNA HEM fam. Osman :)

Min partner in crime har landat tryggt i kalla svea igen och jag är tacksam att allt gått bra 🙂 Avskyr när de som står mig nära är i luften… Så nu pustar jag ut! Har saknat dom så mycket och på fredag ska jag träffa dom…. vet inte om Amad är hemma men jag får kramas med Yaz och Nayomi… mat och vin 😉 Satt och tittade på Las Vegas korten i går och påmindes om när vi låg vid poolen och jag spillde ut min RÖDA drink på hela marmorgolvet…. JAG VET ATT DU SKRATTAR NU YAZ!! jag ser dig framför mig…. jag har aldrig sett Yaz skratta så mycket… det såg ut som blod rann längt marken… jag fick panik, vad skulle jag göra? torka upp det med de kritvita handdukarna? asså….

Slänger in ett kort på när vi sitter i helikoptern påväg till Gran Canyon 🙂

 

 

Nu sitter jag och väntar på besiktingskillarna som ska kolla mina element… jag köpte ju en nybyggd lägenhet som var klar i feb 2012, en par bodde här men de vart gravida på en gång och fick flytta 🙂 Tur för mig!!

Jag blir så fundersam varje gång det kommer ”hantverkare”… när de ska ge en tid? 8-14… alltså någonstans måste man ju vet typ… hur många lägenheter ska vi kolla? ok 20 st… och det tar 10 min max på varje ställe… vi börjar på plan 1. Revedal har lägenhet nr: 14 att besöka.. okej då borde vi vara där mellan 12-13… eller är jag helt dum?

De bästa med våra dörrar är att man kan ställa den i serviceläge om man inte kan vara hemma. Den är ff låst men föreningen har en ”special” nykel så de då kommer in om jag satt den i de läget. Bra va! MEN… jag har djur så jag vill vara hemma iaf 🙂

I morgon kommer hantverkaren och ska skruva upp min spegel, tv i sovrum samt mina gardinstänger…. äntligen så jag kan få klart det sista 🙂

 

Skulle tagit en vilodag i dag men känner redan nu att jag har för mycket energi så går nog till sats och löptränar lite…. 🙂

 

Ha en fin, fin dag

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *