HK vs KL i shopping battle!

Nu har jag testat både Hong Kong och återupplevt Kuala Lumpur, sist jag var här var 2005! Då bodde vi i China Town (bild) och för sådär 100kr natten! Det var en jävla håla med kackerlackor, blod på väggen och den sk ”receptionisten” var hög som ett hus och tuggade tobak. Vi tog rummet. Det var som taget ur en scen från The Beach…

Nu bor vi snäppet finare, till o med så fint att en 2.5 åring kan bada i ett marmor handfat hahaha!!!!

Shoppingen avgörs genom kriterier:

Lättillgängligt, trevlig atmosfär, lätt att pruta eller bra najs fasta priser, allt finns plus lite till, matställen tillgängliga under shoppingen vart man än shoppar, trevlig personal, bra på engelska, service och framförallt KUL! Vinnaren är……

KUALA LUMPUR!

Men Bkk är fortfarande my nr 1 🙂 sen Dubai…sen KL…eller tvärtom…!

Nu lämnar vi jobb i HK bakom oss, jobb i KL bakom oss och minns semesterdagarna mellan de hektiska dagarna. Det är spänande att se vart dessa möten leder till, vi har ju träffat massor av intressanta och både billiga och dyra företag för att se vart samarbetet inom ****** kommer leda vårt företag 🙂

Snart lyfter vi!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *