12 timmars sömn!

Somnade  tio i går kväll… och gissa när jag vaknade?…. JO tio i morse. Sovit 12 timmar…. WTF? Var helt galet sänkt och trött i går och vid halv tio höll jag på att somna i soffan. Borsta tänderna och gick in och la mig, hann knappt ett kapitel av min bok (femtio nyanser av honom) sen slocknade jag…

Tanken var att försöka ändra rytm och gå upp vid typ 6-7 i dag och ha en hel lång dag… men icke! Det skumma är att jag är helt slut i kroppen fortfarande… borde känna mig utvilad men är trött 🙁 Känner mig inte sjuk eller trött i kroppen…. mera trött i huvudet!

 

Skulle tagit mig till gymmet i dag på förmiddagen och löptränat och stretchat, men får nog vänta och se om jag piggnar på mig lite senare. Har bara 60 meter till Sats så ingen större transportsträcka 🙂

BTW… denna vecka är en jätte viktig vecka för mig, håll tummarna nu vänner…. det är fasiken min tur nu! Kan inte berätta vad men SNÄLLA håll tummarna för mig!!!!

Nu ska jag göra en go latte i min maskin och sen tror jag att jag ska sätta på Hobbit, har någon sett den? är den bra?

Trevlig Söndag,

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *