Selma Spa!

I går efter min event klass mötte jag upp Marika på Selma Spa! Vi fick presentkort där i julklapp som vi nu tänkte utnyttja 🙂

75 min klassisk svensk helkropp valde jag och det var FANTASTISKT 🙂 Hon började fråga om det var någonstans jag ville ha extra fokus på, jag sa rygg, nacke och axlar då det är typiska ställen för oss som dansar Pole blir stela.
Hon började med rygg och hann bara några minuter innan hon sa: Du är jätte hård i ryggen så jag kommer ta i hårt nu… Hon tryckte och stångade sig svettig med mina knutar men gosh… sååå skönt!

Efter gick jag och la mig i en konstig stol och åt färsk ananas tills Marika var klar 🙂

Vi besökte även utomhuspoolen som hade 34 grader, hade gärna fått vara varmare… 1 grad i luften så vägen mellan poolen och inomhus var lååååång! In i bastun innan vi gjorde oss i ordning och avslutade i restaurangen nere med en hamburgertallrik och rödvin 😉

I dag gick jag upp tidigt som tusan… jobba lite innan mamma och pappa plockade upp mig och vi stack till Ikea 🙂
3 gardinstänger
Gardiner
Ljus
Microlock
Ramar
Ljusstakar
Det var lite av det jag bland annat handlade 🙂

Till mio i kungens kurva men kom ut med nada 🙁 mina lampor fanns inte!

Hem lagom till lunch, svara på lite mejl sen en snabbis till mio på sveavägen… De hade inte heller mina lampor men jag beställde dom, så om 2-3 veckor 🙁 pust…
Kom ut med en matta för över 2000 kr i stället… Jag är HOPPLÖS!! Ska alltid ha det dyraste 🙁 Men tusan vad fint det blev 🙂 Så snart ska jag sätta igång att plocka bort julen här hemma, men först lite mera jobb!!

Trevlig fredag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *