Beach tränar!

Jag har ägnat dagen åt träning och afterbeach i baren!

Det har regnar hela dagen, nonstop!
Jag har gått runt i morgonrocken sedan frukosten och efter siestan tog jag en power Walk på beachen, skönt att gå och lyssna på musik, kolla ut mot havet och svettas! Träning på beachen det är min grej!!!

Det fanns några som tog kort på mig, de skämdes inte alls, drog fram sin kamera och fotade mitt framför ansiktet på mig, öhhhh WTF? Tänkte inte stanna och fråga direkt, hade för bra ”go” i kroppen så fortsatte. Men jag undrar ju varför de bara drog fram kameran och började ta bilder på mig? Jag var ju inte snygg direkt, svettet rann och röd i fejjan!

Hoppas verkligen solen kommer fram imorgon så jag hinner få lite färg innan vi åker hem!!! Annars får det vara, jag kan ta en massage eller fixa fötterna, även det är bra semester.

Nayomi får vi knappt upp på morgonen, hon skulle lätt sova till 10-11! Och siestan vill hon åxå ha. Tröttare 2.5 åring har jag inte sett 😉

Dax att sussa! Ber för lite sol och att alla barn och djur på denna klot får en bra natt!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *