GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!

Vill passa på att önska mina vänner och familj ETT GOTT NYTT ÅR!!!!

 

Hoppas ni får en fantastisk kväll med god mat, god dryck och sällskap av de som betyder mest. Önskar er ett gott nytt år och att era önskingar slår in 2013!

Nyårslöften? näää jag har inga, jag har mål som jag vill uppnå, 3 månaders och 6 månaders (14juni) som jag kommer jobba för och göra allt för att nå. Men jag behåller dom för mig själv 😉 ett vet ni ju redan… jag jobbar på att bli vig och den 14 juni ska jag komma ner i splitt är det tänkt…. varför just 14 juni? ja de kan man undra…. då börjar SUMMERBURST! La upp ett kort på mig i början på november när jag går ner så långt jag kan… i slutet på januari kommer ett nytt för att se skillnaden och hur långt jag kommit.

Nu ska jag softa på soffan en stund och sen ev gå och träna lite, i kväll är ff oklart….

Puss och Kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *